top of page

Vraagvoorspelling, voorraad- en productieaansturing, Supply Chain, JIT, lean, warehousing, CRM, Business Intelligence... hebben voor ons geen geheimen. Hierdoor onderscheiden wij ons van onze collega's.

 

CreaChain heeft gekozen om verder te gaan dan het traditionele advies dat gegeven wordt door ICT en ERP partners. Voor ons is ICT en ERP slechts een tool.

Wij zullen er middels onze consultancy voor zorgen dat uw investeringen in ICT en ERP daadwerkelijk return brengen. Dit gebeurt niet wanneer wij vanuit ICT of ERP standpunt zouden vertrekken. Wij starten dan ook met het verkennen van uw business.

 

Met onze kennis, van de processen die bij u toegepast worden, zullen wij gaan zoeken naar oplossingen om uw supply chain te verbeteren. Deze oplossingen maken wel gebruik van ERP en ICT doch worden nu vanuit een heel ander standpunt benaderd.

 

Met alle vragen betreffende logistiek, productie en supply chain kan u bij ons terecht. Vragen zoals voorraadreductie, vraagvoorspelling, MRP optimalisatie, ordertoezegging, enz. ten aanzien van uw bedrijf kunnen wij voor u analyseren en voorstellen ter verbetering formuleren. Wij stoppen echter niet bij het formuleren en plannen van mogelijke oplossingen.

© CreaChain. All rights reserved

bottom of page