top of page

KMO's vinden het steeds moeilijker om zich te onderscheiden via de producten die ze vervaardigen of verdelen. Daarom gebruiken zij steeds vaker hun Supply Chain activiteiten als instrument om zich te differentiëren: snellere leveringen, correcte informatie aan de klanten en een betere service vormen immers belangrijke wapens in de concurrentiestrijd.

 

CreaChain levert aan KMO's in de productie- en distributiesector vooruitstrevende Supply Chain oplossingen op basis van het Microsoft Dynamics NAV platform. Zo helpt CreaChain haar klanten om nog concurrentiëler te worden en een maximum rendement te halen uit de investeringen in hun Supply Chain oplossing.

 

CreaChain beperkt zich niet tot de implementatie van softwareoplossingen, maar onderscheidt zich door een uitgebreide adviesverlening en begeleiding bij het plannen, implementeren en onderhouden van Supply Chain projecten bij KMO's.

 

Gestoeld op een jarenlange ervaring met logistieke processen bij KMO's, onderscheidt de aanpak van CreaChain zich door de uitbouw van lange termijn partnerships met haar klanten.

© CreaChain. All rights reserved

bottom of page